Reserveu el local

Podeu fer la reserva personalment o telefònicament al 693001520

 

Una vegada hàgiu reservat el local, rebreu la confirmació i es farà efectiva l’ordre reserva; així com l’adreça social o el número de compte on haureu d’abonar en efecte un anticipo del 50% del lloguer del local, com a paga i senyal.

 

El dia de la festa

 

El dia de la festa o activitat, una persona de Mandala Events us obrirà la sala, i us indicarà on es troben els diferents serveis de què disposa el local. A aquesta persona li haureu d’abonar l’import restant del lloguer del local, així com els possibles serveis extraordinaris que hàgiu contractat.

 

Per a qualsevol urgència podeu trucar a: 693001520

Dipòsit de la fiança

 

Per garantir l’ús correcte de les instal·lacions del Mandala Events, haureu de dipositar una fiança, que us serà retornada tan bon punt hagi finalitzat l’activitat i l’organització hagi comprovat l’ús correcte de les instal·lacions.

Horari

La persona responsable del Mandala Events t’esperarà 10 minuts abans de l’hora prevista per a la data de lloguer contractada.

Aquesta mateixa persona t’explicarà el funcionament de les instal·lacions, la ubicació dels extintors, la ubicació dels llums, etc., i us explicarà el funcionament del local.

 

Accessos al local

 

Si es tracta d’una celebració amb menors d’edat, aquests hauran d’estar acompanyats d’un adult en tot moment, el qual haurà de facilitar les seves dades a l’organització del Mandala Events. La persona que lloga el local es fa responsable dels possibles desperfectes que s’hi puguin generar.

 

Finalització de la festa

 

Si decidiu quedar-vos més temps del contractat, podeu trucar al mateix telèfon on heu trucat per fer la reserva, per avisar que voleu hores extraordinàries (sempre i quan no hagi cap reserva abans). En aquest cas, haureu d’abonar la diferència de l’import en finalitzar l’acte a la persona responsable del local, que vindrà a recollir les claus.

 

10 minuts abans de finalitzar l’activitat, una persona de l’organitzarà anirà a la sala per a comprovar que tot està correcte. La sala ha de quedar totalment recollida, les taules i cadires utilitzades al seu lloc, llençar les escombraries i passar l’escombra. És important que la nevera queda buida i els llums apagats.

 

Duplicitats de reserves

 

En cas que hi hagi dues o més sol·licituds de reserva per al mateix dia i hores, tindrà preferència aquella que hagi abonat abans l’import de la reserva. Mandala Events comunicarà, a totes les sol·licituds de reserva que es facin, l’acceptació o denegació de les reserves efectuades. I es reserva el dret de valorar si l’activitat proposada és compatible amb les activitats que l’organtizació preveu.


This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now